Disclaimer ( Penafian )

Disclaimer / Penafian


Blog ini thelittletinypalmtree.blogspot.com merupakan blog peribadi dan hak milik kekal pemilik blog. Sebarang perkongsian/penyalinan artikel hendaklah dengan izin pemilik blog.
thelittletinypalmtree.blogspot.com tidak akan bertanggungjawab diatas segala ketidaktepatan, kesilapan atau apa saja yang berlaku hasil salinan daripada blog ini.

Sebarang maklumat di dalam blog ini hanyalah untuk perkongsian maklumat dan tidak berniat untuk mengganggu atau mengaitkan mana-mana pihak. Maklumat dari pihak ketiga akan disertakan dengan nama atau link pemilik asal artikel.

thelittletinypalmtree.blogspot.com juga tidak bertanggungjawab ke atas sebarang komen yang dibuat di blog ini dan tidak teragak-agak untuk memadam komen tersebut sekiranya perlu.

Segala penafian yang dibuat pada blog ini mungkin akan berubah mengikut keadaan dan akan dikemaskini dari semasa ke semasa.


All data and information provided on this site is for personal and informational purposes only. thelittletinypalmtree.blogspot.com makes no representations as to accuracy, completeness, currentness, suitability, or validity of any information on this site and will not be liable for any errors, omissions, or delays in this information or any losses, injuries, or damages arising from its display or use. All information is provided on an as-is basis


No comments: