Thursday, 4 December 2014

Segmen: Blogwalking Bersama Cikgu Farha





Assalamualaikum

Salam sejahtera buat semua.




Sempena cuti sekolah yang masih berlangsung ni, cikgu nak lancarkan segmen ringkas dari blog simple cikgu ni. Harap dapat sambutan. Tujuan utama cikgu anjurkan nak rapatkan ukhuwah dan tambah kenalan di alam maya. Dalam masa yang sama bole kongsi maklumat dan info.


http://cikgufarha.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-farha.html

 Segmen: Blogwalking Bersama Cikgu Farha




Syarat simple je:-

1. Follow blog cikgu (boleh tengok side bar) - tak paksa pon hehe

2. Buat tajuk "Segmen: Blogwalking Bersama Cikgu Farha"

3. Tinggalkan url entry kat entry ini jugak




Copy coding yang disediakan.



13 comments:

Farha Kimah said...

Blog update!
Boleh check link memasing di blog cikgu ye :)

Segmen: Blogwalking Bersama Cikgu Farha

Insya Allah sampai masa cikgu dtg bw :)

Piza laaa said...

As Salam,jemput singgah dari segmen sama.
http://pelitasiang.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-farha.html

Flawless Sakura said...

haiii :)
datang dari segmen yang sama ^^

http://flawlesssakura.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-farha.html

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

salam..singgh cn
http://mummysupplementshop.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-farha.html

Syaza Syafeeqah said...

jalan2 dari segmen yang sama. ;)

Miqha Azmi said...

iqha singgah sini lagi :))
http://mylifemiqhaazmi.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-farha.html

Nur Syuhaidah said...

Salam, saya dari segmen yang sama :D
http://sweetiecandyy.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-farha.html

Jemput komen post ini:
http://sweetiecandyy.blogspot.com/2014/12/segment-lets-inspire-others-by-kyna.html :)

Osman said...

Jemput join segmen bloglist :)
http://iniblogke.blogspot.com/2014/12/iniblogke-600-bloglist.html#.VIe17TGUfGQ

Anmas Healthcare said...

Salam, selamat ber"blogwalking, sy juga jalan-jalan dari segmen yang sama :D

Segmen: Blogwalking Bersama Cikgu Farha

:: anmashealthcare.blogspot.com ::

Farha Kimah said...

Salam singgah dr segmen cikgu. Thnx atas kesudian join segmen cikgu yg tak seberapa ni.

Salam ukhuwah dr cikgu ye. Blog awak dah cikgu masukkan dalam bloglist BW'12 (ada kat sidebar), jadi boleh dtg jenguk2 serta boleh juga tambah kenalan lain.

Boleh dth sini ye:-
Segmen: Blogwalking Bersama Cikgu Farha

Papaglamz said...

Singgah dan follow dari segmen yg sama.
http://www.papaglamz.com/2014/12/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-farha.html?m=1

Jom follow dan komment di entri bawah ni:

http://www.papaglamz.com/2014/12/gelombang-spornoseksual.html?m=1

cik belbel said...

cik belbel singgah blogwalking. wuhuuu :) selamat berkenalan !
http://blogcikbelbel.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-farha.html

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...