Tuesday, 2 December 2014

Giveaway kerusiburok: Ole-Ole Phuket!



hai semua blogger!



seperti yang korang semua maklum, kerusiburok akan bercuti ke Phuket awal Disember ni (baca entri kerusiburok ke : PHUKET (intro))



jadi, kerusiburok bercadang nak bagi ole-ole dari Phuket kepada blogger2 sekalian.




bermula 25 Nove 2014 hingga 3 Dec 2014


KLIK banner di atas untuk sertai.





OLE-OLE utama akan diberi kepada 3 pemenang bertuah.

tapi kalau ramai yang join segmen giveaway ni,

saya akan tambah 7 lagi ole-ole untuk blogger bertuah!

hehehe




3 x Ole-Ole Utama = T-shirt kenangan dari Phuket

(sebab tu conduct giveaway awal-awal, nanti pemenang boleh dapat saiz baju yang betul hehe)







JOM SERTAI! Mana tahu korang bertuah! Klik Banner kat atas tu ye untuk syarat yang simple :)





jom join ramai-ramai. ajak blogger lain sekali yer!

di samping bersegmen, boleh jugak kita berblogwalking dan berkenalan! hehehe



babai.

3 comments:

Azney Shamsuddin said...


Azney datang melawat dari GA yang sama --> http://www.azneyshamsuddin.com/2014/11/giveaway-kerusiburok-ole-ole-phuket.html

semoga berjaya :)

xoxo,
Azneyshamsuddin

AyuInsYiraH said...

ayu dtg dari GA yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu ye...ayu ade buat segmen .. nanti boleh la join ye.. tq

http://www.ayuinsyirah.my/2014/12/giveaway-kerusiburok-ole-ole-phuket.html

AyuInsYiraH said...

ayu dtg dari GA yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu ye...ayu ade buat segmen .. nanti boleh la join ye.. tq

http://www.ayuinsyirah.my/2014/12/giveaway-kerusiburok-ole-ole-phuket.html