Wednesday, 26 November 2014

Jawatan Kosong Di Lembaga Kemajuan Bintulu.

Iklan jawatan kosong terbuka kepada warganegara Malaysia yang bermastautin di Sarawak. Permohonan boleh dibuat secara dalam talian di portal e-Recruitment.NOTIS IKLAN JAWATAN KOSONG OLEH LEMBAGA KEMAJUAN BINTULU (BDA)

Lembaga Kemajuan Bintulu Sarawak (BDA) mempelawa pemohon warganegara Malaysia yang bermastautin di Sarawak dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan, yang berkelayakan dan memenuhi syarat-syarat pelantikan bagi mengisi kekosongan untuk jawatan-jawatan seperti berikut:-
BIL.JAWATANGREDTARAF JAWATAN
1Pegawai Undang-UndangL41Sementara
2Jurutera (Awam)J41Sementara
3Penolong Pegawai Undang-Undang (BDA)L32Tetap
4Setiausaha PejabatN27Sementara
Pemohon yang telah mendaftar dan memohon jawatan yang disenaraikan tidak perlu lagi memohon semula sekiranya tempoh permohonan masih sah.
Pemohon yang telah mendaftar tetapi tidak memohon jawatan kosong yang disenaraikan boleh mengemaskini permohonan jawatan melalui akaun e-recruitment masing-masing. Bagi mereka yang belum mendaftar dan berminat memohon jawatan kosong yang diiklankan, perlu terlebih dahulu mengemukakan pendaftaran yang lengkap secara atas talian melalui laman web ini.
Sila rujuk SYARAT DAN CARA MEMOHON, PANDUAN PEMOHON dan SENARAI JAWATAN sebelum mengemukakan permohonan jawatan kosong dan pastikan semua maklumat diisi dengan lengkap dalam akaun e-recruitment.
Untuk sebarang pertanyaan lanjut, sila hubungi Bahagian Pengurusan Sumber Manusia, Lembaga Kemajuan Bintulu di talian086-332011.
Tarikh tutup permohonan (replika data) : 5 Disember 2014


KLIKPANDUAN LENGKAP TEMUDUGA
             Tips Untuk Lulus Temuduga Kerajaan

No comments: