Saturday, 27 September 2014

Buat duit online

Assalam dan salam interaksi,


                               Saya rasa semua orang dah biasa dengar tentang buat duit online. Salah satu caranya ialah melalui Churpchurp.Churpchurp dikendalikan oleh Churpchurp.com yang merupakan anak syarikat Nuffnang.  Kalau nak tau pasal nuffnang klik sini.
                  
            Berbalik kepada churpchurp,caranya ialah anda hanya perlu promote kempen dalam laman Churpchurp di laman sosial seperti Twitter dan Facebook. Kemudian anda akan dibayar atas unique visit  yang anda dapat. Itu saja...mudahkan?

                            Nak join? Ikuti simple steps ini...

                            - daftar di Churpchurp  
                            - pilih kempen yang anda nak post dan tunggula duit masuk

Tak cukup dengan itu, banyak lagi saluran yang boleh anda cuba sekiranya minat anda mendalam dalam perniagaan online. Contohnya Ashadee.com yang dahulunya dikenali sebagai Jomniaga turut menyediakan peluang untuk mereka yang berminat. Daftar percuma untuk menghadiri webinar yang dikendalikan oleh sendiri oleh Gobala Krisnan, pengasas Ashadee.com. Daftar di sini. Anda pasti teruja selepas menghadiri webinar ini seperti SAYA. Setiap usaha ini perlu kegigihan dan komitmen berterusan. 

Bagi kaum wanita surirumah boleh memanfaatkan internet untuk jana pendapatan. Terdapat banyak buku panduan di pasaran. Ini antara yang terbaik. Sambil-sambil cari resepi masakan, ber'fb' boleh juga tambah pendapatan.

Satu perkara yang kita mesti pupuk dalam minda kita ialah setiap pekerjaan yang kita lakukan mesti disertakan dengan ilmu. Tanpa ilmu , segala usaha kita menjadi sia-sia. 
                            SELAMAT MENCUBA
 "There are no such thing as overnight success. It takes hard work, 
tenacity and patience"

No comments: